MENUPredloženi meniji su za 25 odraslih osoba i mogu se menjati i prilagođavati većem ili manjem broji ljudi
Meni br.1
- Predjelo
- 1. Kanapei sa kulenom i rokata sirom (10 kom)
- 2. Kanapei sa pečenicom i sirom (10 kom)
- 3. Kanapei goveđa pršuta, rokota i čeri (10 kom)
- 4. Kanapei njeguški pršut i rukola (10 kom)
- 5. Brusketi paradajzom (10 kom)
- Glavno jelo
- 6. Pikantni uštipci (1,5 kg)
- 7. Pileći file sa pršutom i karijem (2 kg)
- 8. Mini karađorđeve (2 kg)
- 9. Krompir sa začinskim biljem (2,5 kg)
- Salate
- 10. Salata šargarepa, kupus, zelena (1 kg)
- 11. Salata paradajz i sir (0,8 kg)
- 12. Salata vitaminska (1,5 kg)
- 13. Mix zelenih salata i čeri (2,5 kg)
- 14. Beli hleb (20 kom)
- 15. Bavarske kiflice (15 kom)
- Hleb
- CENA 31.000,00 din.
Meni br.2
- Predjelo
- 1. Pršuta goveđa (0,2 kg)
- 2. Pečenica (0,2 kg)
- 3. Kulen (0,12 kg)
- 4. Ražnjić čeri, kačkavalj, pršuta, maslina (16 kom)
- 5. Pita sa mesom (0,55 kg)
- 6. Pita sa sirom (0,55 kg)
- 7. Proja (0,35 kg)
- Glavno jelo
- 8. Piletina u susamu (2 kg)
- 9. Rolovani batak u slanini (1,6 kg)
- 10. Ćevapi (2 kg)
- 11. Pikantni uštipci (1 kg)
- 12. Krompir sa začinskim biljem (2,5 kg)
- Salate
- 13. Ruska salata (1,5 kg)
- 14. Salata Mimoza (1,5 kg)
- 15. Salata Grčka (2 kg)
- 16. Salata šargarepa, kupus, zelena (1 kg)
- 17. Salata paradajz i sir (1,2 kg)
- Hleb
- 18. Beli hleb (20 kom)
- 19. Bavarske kiflice (15 kom)
- CENA 41.000,00 din.
Meni br.3
- Predjelo
- 1. Pita sa sirom (0,6 kg)
- 2. Pita sa mesom (0,6 kg)
- 3. Mini projice (0,6 kg)
- 4. Ražnjić čeri, kačkavalj, pršuta, maslina (16 kom)
- 5. Selekcija domaćih sireva (1 kg)
- Glavno jelo
- 6. Teleći rolat sa sušenim paradajzom i pesto genoveze (1,5 kg)
- 7. Njeguški stek (2 kg)
- 8. Piletina sa tri vrste pečuraka (2 kg)
- 9. Krompir sa začinskim biljem (2,5 kg)
- Salate
- 10. Salata Mimoza (2 kg)
- 11. Salata sa testeninama, šunkom i krastavčićima (2 kg)
- 12. Italijanska salata (1 kg)
- 13. Šopska salata (2 kg)
- 14. Bašta salata (1,5 kg)
- Hleb
- 15. Beli hleb (20 kom)
- 16. Bavarske kiflice (15 kom)
- CENA 49.000,00 din.
Meni br.4
- Predjelo
- 1. Tortilje sa piletinom i povrćem (10 kom)
- 2. Kanapei goveđa pršuta, rokota, čeri (10 kom)
- 3. Kanapei sušeni paradajz i kozji sir (10 kom)
- 4. Gvakamoli gambori (10 kom)
- 5. Ražnjić grožđe i ementaler (10 kom)
- Glavno jelo
- 6. Biftek sa kremom belih tartufa (1,5 kg)
- 7. Ćureći rolat sa kajsijama u sosu od gorgonzole (1,5 kg)
- 8. Punjeni pileći medaljoni sa kačkavaljem i goveđom pršutom (1,5 kg)
- 9. Pohovana hrskava piletina (2 kg)
- 10. Krompir sa začinskim biljem (2,5 kg)
- Salate
- 11. Valdorf salata sa piletinom (1,5 kg)
- 12. Zelena salata sa rukolom, čerijem i parmezanom (1,2 kg)
- 13. Salata sa morskim plodovima (1 kg)
- 14. Caprese (1 kg)
- 15. Bašta salata (1,5 kg)
- Hleb
- 16. Beli hleb (20 kom)
- 17. Bavarske kiflice (15 kom)
- CENA 58.000,00 din.