MENUPredloženi meniji su za 25 odraslih osoba i mogu se menjati i prilagođavati većem ili manjem broji ljudi

Meni br.1

Predjelo
1. Kanapei sa kulenom i rokata sirom (10 kom)
2. Kanapei sa pečenicom i sirom (10 kom)
3. Kanapei goveđa pršuta, rokota i čeri (10 kom)
4. Kanapei njeguški pršut i rukola (10 kom)
5. Brusketi paradajzom
Glavno jelo
6. Pikantni uštipci (1,5 kg)
7. Pileći file sa pršutom i karijem (2 kg)
8. Mini karađorđeve (2 kg)
9. Krompir sa začinskim biljem (2,5 kg)
Salate
10. Salata šargarepa, kupus, zelena (1 kg)
11. Salata paradajz i sir (0,8 kg)
12. Salata vitaminska (1,5 kg)
13. Mix zelenih salata i čeri (2,5 kg)
14. Beli hleb (20 kom)
15. Bavarske kiflice (15 kom)
Hleb

CENA 22.000,00 din.

Meni br.2

Predjelo
1. Pršuta goveđa (0,2 kg)
2. Pečenica (0,2 kg)
3. Kulen (0,12 kg)
4. Ražnjić čeri, kačkavalj, pršuta, maslina (16 kom)
5. Pita sa mesom (0,55 kg)
6. Pita sa sirom (0,55 kg)
7. Proja (0,35 kg)
Glavno jelo
8. Piletina u susamu (2 kg)
9. Rolovani batak u slanini (1,6 kg)
10. Ćevapi (2 kg)
11. Pikantni uštipci (1 kg)
12. Krompir sa začinskim biljem (2,5 kg)
Salate
13. Ruska salata (1,5 kg)
14. Salata Mimoza (1,5 kg)
15. Salata Grčka (2 kg)
16. Salata šargarepa, kupus, zelena (1 kg)
17. Salata paradajz i sir (1,2 kg)
Hleb
18. Beli hleb (20 kom)
19. Bavarske kiflice (15 kom)

CENA 28.000,00 din.

Meni br.3

Predjelo
1. Pita sa sirom (0,6 kg)
2. Pita sa mesom (0,6 kg)
3. Mini projice (0,6 kg)
4. Ražnjić čeri, kačkavalj, pršuta, maslina (16 kom)
5. Selekcija domaćih sireva (1 kg)
Glavno jelo
6. Teleći rolat sa sušenim paradajzom i pesto genoveze (1,5 kg)
7. Njeguški stek (2 kg)
8. Piletina sa tri vrste pečuraka (2 kg)
9. Krompir sa začinskim biljem (2,5 kg)
Salate
10. Salata Mimoza (2 kg)
11. Salata sa testeninama, šunkom i krastavčićima (2 kg)
12. Italijanska salata (1 kg)
13. Šopska salata (2 kg)
14. Bašta salata (1,5 kg)
Hleb
15. Beli hleb (20 kom)
16. Bavarske kiflice (15 kom)

CENA 35.000,00 din.

Meni br.4

Predjelo
1. Tortilje sa piletinom i povrćem (10 kom)
2. Kanapei goveđa pršuta, rokota, čeri (10 kom)
3. Kanapei sušeni paradajz i kozji sir (10 kom)
4. Gvakamoli gambori (10 kom)
5. Ražnjić grožđe i ementaler (10 kom)
Glavno jelo
6. Biftek sa kremom belih tartufa (1,5 kg)
7. Ćureći rolat sa kajsijama u sosu od gorgonzole (1,5 kg)
8. Punjeni pileći medaljoni sa kačkavaljem i goveđom pršutom (1,5 kg)
9. Pohovana hrskava piletina (2 kg)
10. Krompir sa začinskim biljem (2,5 kg)
Salate
11. Valdorf salata sa piletinom (1,5 kg)
12. Zelena salata sa rukolom, čerijem i parmezanom (1,2 kg)
13. Salata sa morskim plodovima (1 kg)
14. Caprese (1 kg)
15. Bašta salata (1,5 kg)
Hleb
16. Beli hleb (20 kom)
17. Bavarske kiflice (15 kom)

CENA 42.000,00 din.